Търси: в категория

Начало » Сватби, тържества, агенции


Сватби, тържества, агенции
Сватби, тържества, агенции, организиране на сватби, анонси за сватби, обяви за парти, обяви за градски и други празници, дейности по оргнизиране на сватба или парти

Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

Покажи в нов прозорец ИЗКУПУВАНЕ и ПРЕХВЪРЛЯНЕ на...
Добавена на: 10.04.2017
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност !

Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското и Фирмено Право - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие !


Предлагаме ПЕРФЕКТНО Юридическо Съдействие за Търговски Дружества - ЕООД, ООД, АД, ЕАД !


Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемната фирма :


ОСИГУРЯВАМЕ нов Собственик и Управител , ново Седалище , Адресна регистрация и всичко необходимо , което изисква Търговския Закон за освобождаване от длъжност и СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ !


Не разглеждаме казуси относно задлъжнели Еднолични Търговци – ЕТ !


Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност , Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение !
Контакти: гр. Велико Търново
ул. Цанко Церковски №39 - Сградата срещу Агенция по Вписвания
GSM - 0884 57 80 53
www.noveconsultvt.blogspot.com


 Изпрати на приятел
 Покажи в нов прозорец


Покажи в нов прозорец Есънс Кетъринг - всичко за...
Добавена на: 13.02.2017
Бранд, създаден и дейставащ на пазара с над 8-годишен опит в планиране и организиране на събития. Ние предлагаме цялостни решения за корпоративни и частни клиенти – доставка на храна и напитки, завършени кетъринг продукти и услуги, цялостно планиране, организиране и осъществяване на вечерни приеми, коктейли, сватби, специални и ексклузивни събития.

Essence притежава модерна база, която е сертифицарана по всички международни стандарти. Разполагаме с ресурс за организиране и изпълнение на големи събития, както на открито, така и на закрито.

Ние Ви предлагаме комплексни услуги – храни и напитки, декорации, цветна аранжировка, които Ви осигуряват стил, комфорт и удобство и Ви спестяват време, енергия и финанси.

С Essence ще усетите експлозия от вкусове от интернационалната и българска кухня, приготвени специално за Вас от нашия висококвалифициран екип от готвачи.

Всичко това превръща Essence в желан бизнес партньор!
Опитайте и Виe!
Сигурни сме, че и за Вас ще е така!
Контакти: София, За поръчки и доставки:

0896 047 904
office@essencecatering.bg
София, жк. Зона Б-18, ул. Перник 120
http://essencecatering.bg/


 Изпрати на приятел
 Покажи в нов прозорец


Покажи в нов прозорец Предлагаме заеми между частност
Добавена на: 09.02.2017
Вие търсите законен заем?
Ако имате нужда от заеми между физически лица да се справят с финансовите трудности, той е финансово-специално в състояние да направи заем в размер имате нужда и да го изплати с лихва по-ниска ставка от 3% с условия, които правят вашия живот. Той е сертифициран и достоверна. Той може да ви помогне в редица области, включително
* Финансова Готов
* Home Loan
* Инвестиционен кредит
* Auto Loan
* Втора ипотека
* Придобиване на кредит
* Личен заем
Така че, ако не са в полза на банки или по-добре да има проект и се нуждаят от финансиране, лоша кредитна или нужда от пари, за да плащат сметките, заем, не е необходимо колебайте да се свържете за повече повече за тези условия. За допълнителна информация, моля свържете се с мейл:
Mail: maigoniskulacredit@gmail.com
Контакти: Българово, 0632589745


 Изпрати на приятел
 Покажи в нов прозорец


Покажи в нов прозорец оферта прет между-специално
Добавена на: 17.12.2016
Здравейте,
Търсите финансиране за образование на своите деца, да ги образоват дейности, изпълнение на проекта, където дълговете си, или да имате нужда от пари за други причини, но, за съжаление, комплекти банкови условия, в това число и вие не сте в състояние да изпълните.Повече проблеми, аз предоставя заеми, вариращи от 5000 до 4.500 ЕВРО 000 ЕВРО на всяко лице или фирма може да отговаря на техните задължения. Аз не съм банка и аз не искам много документи се доверите ви, но трябва да бъде човек, просто, честни, надежден и градински Чай. Моето предложение да се удължи кредит през Европа, и в света (Франция, Белгия, Швейцария, Румъния, Италия, Испания, Канада, Португалия, Индия , etc ...) .Гама лихвен процент от 2% до 15%. l' година, в зависимост от желания брой
Това са области, в които аз мога да ви помогна:
Financial *
* Начало заем
инвестиционен кредит *
* Авто кредит
* Консолидиране на дълг
* Граница на кредита
* Втора ипотека
* За обратно изкупуване на кредитни
* личен з
Контакти: Банкя, s zdzesrfdzesrfezsrfzseedssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


 Изпрати на приятел
 Покажи в нов прозорец


Покажи в нов прозорец Курс по аранжиране с цветя - 8 и 9...
Добавена на: 15.12.2016
Курс за Флористи
8 и 9 Април 2017 г.
За Сватбата на Вашите Мечти,
Професионален Сватбен агент Ади Цанова и Флорист-Аранжор Йоана Томова представят
„Феерия от цветове“

Независимо дали искате да се занимавате с аранжиране от време на време или да декорирате само няколко сватбени празненства в годината, Програмата на курса “Феерия от цветове” ще ви запознае с необходимите познания за работата на флориста - декоратор.

ОБУЧЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ СЪПРОВОДЕНО ОТ: практически занятия за всички участници с осигурени всички необходими материали: съдове, прибори, цветя (различни видове и цветове); идеите на водещи световни флористи и декоратори.

С ПЪЛНАТА-ПОДРОБНА ПРОГРАМА НА КУРСА НА ОБУЧЕНИЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ на адрес: http://courseacademybg.blogspot.bg/2016/12/8-9-2017.html#!/2016/12/8-9-2017.html
Контакти: София, courseacademy@adiscookandbook.bg
0898 68 68 02.


 Изпрати на приятел
 Покажи в нов прозорец


Покажи в нов прозорец Курс за Събитийни...
Добавена на: 15.12.2016
COURSE ACADEMY представя
КУРС ЗА СЪБИТИЙНИ МЕНИДЖЪРИ/ОРГАНИЗАТОРИ НА СЪБИТИЯ
24, 25 и 26 Март 2017 г.

Независимо дали искате да се занимавате с планиране и организиране на събития от време на време или да се отдадете изцяло на професията, програмата на Курса на обучение ще ви осигури всички необходими познания за работата на професионалния Събитиен мениджър. Програмата обхваща всеки аспект от планирането, подготовката и провеждането на едно Събитие, от които се нуждае Събитийния мениджър, за да превърне начинанието си в успешен бизнес.

Пълноценното участие в този курс на обучение е първата стъпка за придобиване на повече знания за професията на Събитийния мениджър, която може да се превърне във Вашата Професия, ако все още не сте част от този бранш.

С подробната информация за Курса за Събитийни Мениджъри можете да се запознаете на адрес: http://courseacademybg.blogspot.bg/2016/12/24-25-26-2017.html#!/2016/12/24-25-26-2017.html
За повече въпроси ни пишете на: courseacademy@adiscook
Контакти: София, 0898686802
courseacademy@adiscookandbook.bg


 Изпрати на приятел
 Покажи в нов прозорец


Покажи в нов прозорец Курс за Сватбени агенти - 18, 19, 20...
Добавена на: 15.12.2016
Курс за Сватбени Агенти
ПОМОЩ! Те ще се женят!
с Професионален Сватбен Агент Ади Цанова и За Сватбата на Вашите Мечти
18, 19, 2и 21 Март 2017 г.

Независимо дали искате да се занимавате с планиране на Сватбени събития от време на време, да планирате и организирате само няколко Сватбени празненства в годината или да се отдадете изцяло на професията, Програмата на курса ще ви осигури всички необходими познания за работата на Професионалния Сватбен Агент, и ще превърне вашето начинание в действащ бизнес. Програмата обхваща всеки аспект от Сватбените планиране, подготовка и провеждане, от които се нуждае Сватбеният Агент, за да превърне начинанието си в успешен бизнес.

С ПЪЛНАТА-ПОДРОБНА ПРОГРАМА НА КУРСА НА ОБУЧЕНИЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ на адрес: http://courseacademybg.blogspot.bg/2016/12/18-19-20-21-2017.html#!/2016/12/18-19-20-21-2017.html
За повече въпроси ни пишете на: courseacademy@adiscookandbook.bg или на тел. 0898 68 68 02.
Контакти: София, 08986868602
courseacademy@adiscookandbook.bg


 Изпрати на приятел
 Покажи в нов прозорец


Покажи в нов прозорец „НОВА Кетъринг”предлага...
Добавена на: 09.10.2016
Разгледайте авторската сладка захарна декорация от цветя от фондан, които предлага „НОВА Кетъринг”! Ефирни захарни цветя, нежни миниатюрни розови, червени, жълти, лилави и бели рози, цветни букети, зелени клонки, златни рози, орхидеи и още много красота. Могат с удоволствие да се консумират, а също и да останат красив спомен с години. Поръчайте най-ефектния и вкусен подарък за гостите на Вашия празник или сватба! Бъдете авангардни, но и стилни. Всяко цвете е уникално, ръчна изработка, цветята и букетите се изготвят индивидуално за конкретно събитие, а поръчки се приемат от 7 до 90 дни предварително. Изненадайте Вашите любими, приятели, гости и близки с уникален подарък, сладък букет. „НОВА Кетъринг” ви желае весел празник!
Тел./Viber: 0887 304 443, 0888 25 65 28 http://www.novva.bg
https://www.facebook.com/NOVAcatering.bg
5 % отстъпка от всички артикули за всеки, последвал страницата ни!

Изпратете ни запитване на: info@novva.bg
http://www.novva.bg/sugar-decoration.html
Контакти: Тел./Viber: 0887 304 443, 0888 25 65 28 http://www.novva.bg


 Изпрати на приятел
 Покажи в нов прозорец


Покажи в нов прозорец „НОВА Кетъринг” предоставя...
Добавена на: 09.10.2016
Топли, хрупкави солени или сладки пуканки, прясно приготвени, чиито аромат ще усмихне всичките Ви гости! Опитът ни показва, че подобна атракция е еднакво ефектна и на детски тържества, и на младежки партита, и на корпоративни празници, и тиймбилдинги. По Ваш избор осигуряваме разнообразни консумативи, американска царевица, овкусена или натурална, сол с масло, пипер, мерудии, карамел, топинги и още много аромати и пикантни вкусове. Бърза и лесна за ползване, а по Ваше желание, осигуряваме и наш оператор на мястото на събитието Ви. „НОВА Кетъринг” ви желае весел празник!
http://www.novva.bg/popcorn-machine.html
Тел./Viber: 0887 304 443, 0888 25 65 28 http://www.novva.bg
https://www.facebook.com/NOVAcatering.bg
Изпратете ни запитване на: info@novva.bg
Контакти: Тел./Viber: 0887 304 443, 0888 25 65 28 http://www.novva.bg


 Изпрати на приятел
 Покажи в нов прозорец


Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Категории обяви

· Стоки
· Недвижими имоти, Строителство
· Квартири
· Домашни любимци
· За детето
· Сватби, тържества, агенции
· Компютри, Електроника
· Работа, обучение
· Забавления, музика
· Авто-мото, транспорт
· Здраве, медицина, спорт
· Електронни магазини
· Изкуство, колекции
· Обзавеждане, Мебели, Паркети
· Услуги
· Търси партньор
· Туризъм
· Техника
· Телефони, GSM, комуникации

Фирми за почистване  ·  Професионално почистване  ·  БАПГ - Българска асоциация Природен газ  ·  Магазин за матраци  ·  Стромба - станозолол  ·  Анаболи, стероиди  ·  Начало  ·  namerih.com добави сайт в търсачка  ·  Кардиологичен кабинет Бургас  ·  Любовен хороскоп  ·  Мебели  ·  Реклама в сайта  ·  Условия за ползване  ·  Класации  ·  Новини от Бургас  ·  Бургас  ·  www.FruityLux.com букети от плодове, плодови букети  ·  Майсторите.com  ·  Хотели в България  ·  Екскурзии в България и чужбина, круизи и бизнес пътувания  ·  Нощен живот в България  ·  Банери  ·  Exchange  ·  e-Finger.net in ENGLISH

Web Design and Development